dijous, 16 de juliol del 2015

A la lluna de juliol 2015. Del 22 al 24 de juliol al Jardí del Xalet de Català de Paiporta

En els contes es guarda la vella memòria de la comunitat, hi batega l'ànima de cada poble.



Des de l'associació El barranc, per segon any, volem col·laborar en aquesta tasca i per a acomiadar la temporada hem organitzat un festival de contadors i contadores per a finals del mes de juliol.

Enguany començarem amb Martha Escudero (www.marthaescudero.com) narradora de Mèxic afincada a Barcelona que combina en les seues narracions mites, contes i llegendes i també relats i contes d'autor. En presentarà el proper dimecres dia 22 de juliol a les 22:30 hores "Cuando te hablen de amor ..."


El dia 23 de juliol, dijous, també a les 22:30 la sessió estarà a càrrec de dafni Valor, Joan Company i Toni Belloch amb "Les històries de Valor de sempre" Un recorregut dramatitzat per les rondalles més emblemàtiques de l'autor de Castalla

El dia 24 de juliol, divendres, finalitzarà el cicle de narradors amb Carles Cano i Domingo Chinchilla "Rialles u contarelles" Una sessió d'improvisació on la sorpresa serà el principal ingredient de la nit.

 Tots les sessions són per a adults i es realitzaran en el Jardí del Xalet de Català, carrer València, 6 de Paiporta a les 22:30 hores.

Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigau correctes i respectuosos, els comentaris estan oberts a tot el món.