dimecres, 19 d’octubre del 2016

Gravats. Maria José Planells




 Exposició de GRAVATS de Maria Jose Planells
Museu de la Rajoleria de 4 al 19 de Novembre




Maria José Planells treballa sovint en sèries, tot investigant un motiu o una inquietud, que connecta sempre amb la seua obra passada i alhora s’enriqueix amb els nous elements. En un primer moment el seu interès es va centrar en la memòria vista com evidència del passat i, al seu torn, com element constitutiu de present...



La mirada de Maria Jose Planells descansa en l'etern i en el quotidià: el pas del temps, la pròpia història, en la qual es dipositen residus físics i emocionals que va apilant: fotos, dibuixos, llibres, objectes, roba, nostàlgies, sensacions, emocions, records…  Tots, elements portadors d'un alfabet amb què construeix i reconstrueix la seua realitat.

Darrerament  la seua recerca s'ha anat entrellaçant amb al territori i la identitat, descobrint en el camí les forces de la naturalesa, i amarant-s’hi. Siga com siga, sempre trobarem en Planells obres, projectes i processos, oberts i elàstics, que buscaran que l’experiència estètica s’allunye de la pura contemplació; des de l'art més contemporani gaudim amb aquesta exposició d’una exploració contínua, la seua, cristal·litzada en riques construccions i emplaçaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigau correctes i respectuosos, els comentaris estan oberts a tot el món.