divendres, 21 de gener del 2011

La Fundació Horta Sud i Caixa Popular concedeixen una ajuda al nostre projecte de narradors

La Fundació Horta Sud i Caixa Popular han concedit ajudes econòmiques a diferents projectes associatius comarcals, dins del Programa de Cooperació amb les Associacions de la Comarca de l'Horta. Amb aquesta convocatòria aquestes dues entitats pretenen impulsar i enfortir el teixit associatiu de la comarca com fonament per a la participació i la convivència. Els projectes han de promoure la col·laboració entre associacions dins d'una mateixa localitat o en l'àmbit comarcal.

Entre els projectes seleccionats figura el “Projecte de recuperació i difusió de la tradició oral”, sessions de contacontes amb narradors de València, de la resta de l'estat, i d'altres països. Presentat per l'Associació Cultural "El Barranc" de Paiporta, l'AMPA del CP Jaume I de Paiporta i l'Associació d'Alumnes del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent, dotat amb 2.000 euros.

El lliurament de les ajudes es realitzarà en un acte públic a Catarroja al febrer de 2011 coincidint amb l'obertura de la convocatòria de projectes a realitzar durant l'any 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigau correctes i respectuosos, els comentaris estan oberts a tot el món.