divendres, 28 d’octubre del 2011

Excursió Mas La Toba (Terol) 5-novembre 2011




El Mas La Toba està situat entre Fuentes de Rubielos i Cortes d'Arenoso (Terol). Allí viu des de fa un mesos, Xavi, el fill d'Ascen i Luís Abelló practicant agricultura ecològica..
Farem un recorregut a peu de dificultat mitjana d'aproximadament 4 quilòmetres d'anada i altres de tornda. Cal portar-nos tot el menjar (esmorzar i dinar)

Eixida a les 8 del matí en cotxes des de davant de l'Auditori Municipal.
-Arribada a La Toba a les 10 hrs
a Masia La Toba, el recorregut són 4km. d'anada i altres tants de tornada, cal avisar perquè el personal porti bon calçat de muntanya, ja que en alguns trams és pedregós encara que no difícil en excés.

-Arribada a La Toba a les 10 hrs
- A les 10,20 piscolavis en piscines riu
-Seguim ruta seguint el curs del riu veient molins i masies abandonades fins arribar al salt d'aigua final. Alli entrepà i marxa enrere fins a la masia.
-Xavi i Angela s'ofereixen a preparar un petit refrigeri berenar - cafè-te i alguns pastissets o coques preparats al forn de la casa, per descomptat amb productes ecològics.

Cal telefonar a Luís Abelló (963970474) per confirmar l'assistència o enviar un correu a l'adreça elbarranc@elbarranc.net abans del dia 3 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigau correctes i respectuosos, els comentaris estan oberts a tot el món.