divendres, 13 de desembre del 2013

Excursió a tofonera Nogueruelas 18-19 de gener 2014

Dissabte 18 de gener

  Exida a les 8 del matí des de Paiporta ( carrer Montgó cantonada Garbí)
A les 10 ens trobarem a Mora de Rubielos amb la nostra guia Cristina que ens guiarà en la nostra visita per Mora i per Rubielos de Mora mostrant-castell museus, cases senyorials i història del lloc. Portarem entrepà o es pot demanar alli, per esmorzar a mig matí
 
A les 14 hrs. agafem carretera cap a Linares de Mora on dinarem a l'Hostal la Venta.
Si anem bé de temps, camí de Linares pararem per visitar el museu etnogràfic de Nogueruelas
i / o l'església de Linares
Després del menjar a Linares toca naturalesa:
Visitarem el Pi de l'Escobón, arbre monumental de la Serra de Gudar
Visitarem la font del Tajo
i altres llocs d'interès de la zona.

El preu per als que no puguin quedar el diumenge serà de 28 € per persona incloent entrades castell, museus, guia i dinar.
El preu per als no socis 35 €.
Finalitzarem l'expedicion a La Torre, que és una masia situada als afores de Nogueruelas en un magnífic entorn natural. A La Torre soparem a base de productes ecològics de producció pròpia-dins del que permeti la temporada-i farem nit.
L'allotjament és molt bàsic disposarem de:
Una àmplia estada amb 10 llits
Una habitació amb 3 llits
Una habitació amb 4 llits

Els que trien aquest allotjament hauran de dur sac de dormir o mantes, llençols de sota i fundes de coixí,  així com algunes mantes de reforç estan disponibles en la masia que esta ben equipada de calefacció. Per a aquells als que no s'acomodi per molt bàsic l'allotjament a La Torre, Nogueruelas té abundància d'allotjaments.




El DIUMENGE DIA 19 

Després d'esmorzar eixirem a visitar una plantació de carrasques tofoneres i a continuació anirem a la muntanya amb els gossos on veurem una demostració en viu de com es troba i s'extreu la tòfona.
 
Com el fred i la muntanya obren la gana, com a fi de festa tindrem un dinar tofoner que ens prepararan a La Masia. Si ens ve de gust podrem comprar alguna de les tòfones que hàgim trobat. Perquè ningú s'espanti una tòfone tamany anou pot costar més o menys 10-15 euros.

Preu per al diumenge 37 € per al socis i 45 per al no socis.
Inclou sopar de dissabte, allotjament, esmorzar sortides tofoneres guiades i dinar tofoner. Per a aquells que es vulguin allotjar en Nogueruelas el preu s'incrementa en 15 € per allotjament i esmorzar en habitacions dobles amb bany.En principi hem contactat amb Hostal la Cricica. Aquí   http://nogueruelasturismo.wordpress.com/dormir/ podreu veure tota l'oferta de Nogueruelas.

Preus dissabte sense dormir: 28 euros socis i 35 no socis.
Preus dissabte i diumenge: afegir 37 euros socis i 45 no socis.

Per  reservar cal fer   l'ingrés al compte de l'Associació 3159 0029 31 2152501314 amb el vostre nom i enviar un correu de confirmació a elbarranc@elbarranc.net abans del dia  30 de desembre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigau correctes i respectuosos, els comentaris estan oberts a tot el món.